Pozdrav,
Šta mislite o ovom modelu
Roamer of Switzerland: Watch Details
Vredi li 58000 dinara?
Hvala!
Pozdrav,
Šta mislite o ovom modelu
Roamer of Switzerland: Watch Details
Vredi li 58000 dinara?
Hvala!
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Roamer je stara marka koja je poslednjih godina sve bolja! Mislim da su trenutno bolji od Tissot-a,koji se mnogo pokvario u odnosu na svoju istoriju. Tako da sa tehničkog aspekta sat vredi toliko,a ako ti se još i svidja,onda sigurno vredi!
Sve je stvar ukusa, ali mislim da je mali (oko 42 mm precnik).
Ali, opet kazem, sve je stvar ukusa.
O tehnickim detaljima nemam pojma.
Uglavnom je sve receno u onoj temi koju je Vladan P linkovao, a gde se dosta Roamer poredio sa Tissotovim modelima Le Locle i Visodate, pa samo da i ja prokomentarisem da su, po mom misljenju, svi ovi satovi potpuno izjednaceni po kvalitetu i zavrsnoj obradi, tako da pri izboru presudjuju manje opipljivi kriterijumi, poput este'skog utiska i/ili naklonjenosti brendu.
Cinjenica je da Tissot suvereno vlada srednjim segmentom, i da ce Roamer morati da se, posle gotovo 40 godina zimskog sna, namuci da povrati reputaciju ali, isto tako, mislim da su na odlicnom putu da to urade! Nekada je ova kuca pravila izuzetne mehanizme i satove, a cini mi se da svake godine izbacuju sve bolje i interesantnije kolekcije i da ponovo pocinju da grade prepoznatljiv stil, da ne kazem identitet.
E sad, pitanje je bilo: da li sat vredi tih novaca?
Licno smatram da je velika vecina svajcaraca precenjena, pa je to slucaj i sa pominjanim modelima, ali tu ce vec svako morati sam da odluci sta je i koliko spreman da plati.
jole777 kaže:
Bookmarks sajtovi