Odlucio sam se za seiko 5. Da li mogli da mi preporucite neki model, nisam 100% siguran koji cu kupiti.
Sutra bih se prosetao do Sense-a.
Pozdrav.
Odlucio sam se za seiko 5. Da li mogli da mi preporucite neki model, nisam 100% siguran koji cu kupiti.
Sutra bih se prosetao do Sense-a.
Pozdrav.
Baci pogled ovde. Mozda uspes i dva da uklopis u navedeni budzet.
To su satovi sa novim 4R35 i 4R36 mehanizmima sa hacking/hand winding funkcijom. Moja topla preporuka, kako za prodavca tako isto za sat i mehanizam. Moj trenutno je u okviru 1s odstupanja dnevno, sto je veoma zavidna preciznost kod mehanickog sata.
SEIKO XSNZH55 Mechanical - Satovi - Vitanov Beograd Kako vam se cini?
Taj sajt je fenomenalan, nekoliko forumaša ga ima, ubaci u pretragu foruma snzh55, mislim da ima i review.
Inače kod sense-a je ispod 16k din tako da mislim da je bolja kupovina tamo Seiko SNZH55K1
Inače sam i sâm video taj sat uživo i probao ga, doduše, sa plavim ciferom, tako da lično mogu da potvrdim da je prelep
Da, da planiram sutra da odem do sense-a
Sat sam juce probao i mnogo mi se svideo, jos cu da pogledam neke modele i verovatno sutra idem da kupim.
Da li bi mi preporucio jos neki model ?
Prijatelju, moj glas definitivno ide za SNZH55, takodje sam probao sat, i stvarno mislim da je najbolje od seika, u tom cenovnom rangu
Cena mu je i vise nego dobra
Izdvojio bih do 300e za seika, ali ipak mislim da cu uzeti SNZH55
Hvala.
Bookmarks sajtovi