Ovde iovako gaje sipatije samo prema Seiku )))))
Tako da slobodno slikaj i pisi
i Dobro dosao
next year at this time I'll be a millionaire
Odličan sat. Dobro došao!
Dobro dosao , ako se malo duze zadrzis postaces fanatik
Divan je!
Dobro dosao!
cela seiko monster serija je ako se ja pitam , dizajnerski pun pogodak.
Treba znati i da u toj seriji postoje dve verzije tj ugradjivane su dve masine 7S26 i 7S36 , u zavisnosti od toga dali je limited edition.
Takodje limited monsteri imaju safirno staklo za razliku od ovih serijskih.
Kako god Monster je prelep sat u bilo kojoj varijanti...
Zahvaljujem svima na dobrodošlici!
Pratim Svet Satova već neko vreme, ali evo sad sam rešio i da se priključim. Kao što rekoh, nisam neki fanatik, ali gajim simpatije prema Seiko automaticima, verovatno preneseno od matorog koji je dok je bio nešto mlađi isključivo furao Seikove automatike.
U principu, ljubitelj sam džombastih i upadljivih stvari, ali isto tako smatram da je besmisleno davati više stotina ili pak hiljada evrića na nešto čemu je svrha da pokazuje vreme, tako da Monster ispada pun pogodak za mene. Doduše, planiram i jedan Sea Urchin kao "primireniju" varijantu, ali o tom potom. Pre neki dan sam uzeo jedan bratu za rođendan (crnu PVD varijantu, ne mogu se setiti šifre), i oduševio sam se koliko je dobar satić.
Ovaj moj Monster je sa 7s26, ali bih voleo da mi neko objasni ima li nekih značajnih razlika. Što se tačnosti tiče, ludovao je malo prvih mesec dana, ali posle toga se tvrdoglavo drži između +3 i +5, sve dok ga noću držim sa krunicom na gore.
Definitivno jedan od najboljih poklona koje sam ikad dobio.
Bookmarks sajtovi