U prilogu su fotografije satova koje posedujem.
1. Certina
2. Maurice Lacroix
3. Citizen
PS
Za fotografije Maurece Lacroix sam pre izvesnog vremena prozvan u drugoj temi, pa evo da sa malim zakašnjenjem odgovorim.
U prilogu su fotografije satova koje posedujem.
1. Certina
2. Maurice Lacroix
3. Citizen
PS
Za fotografije Maurece Lacroix sam pre izvesnog vremena prozvan u drugoj temi, pa evo da sa malim zakašnjenjem odgovorim.
certina - bombonica
Mala, ali probrana kolekcija. Svi su sjajni ali od Maurice Lacroix ne mogu da odvojim pogled. Toliko toga upakovano u prelepi cifer, a da njegova jednostavnost i čitljivost nije narušena. Lepota u koju se zaljubiš na prvi pogled.
...požuri polako...
Svi su lepi..bas lepo. Cestitam ti
next year at this time I'll be a millionaire
I meni se sviđa ova "Certina" i ako više volim satove sa metalnom narukvicom. A i ovaj "Citizen" je klasika. Lepo. Poz.
Mišić M.
Certina 3 koplja ispred ostalih.
Čestitke extra su satovi
Svaka čast, odličan izbor, ali meni se definitivno najviše sviđa Certina. Napomenuću da sam taj model u jednom trenutku i hteo da kupim, ali sam ga toliko čekao da sam se na kraju ohladio. Mada, u pitanju je stvarno odličan sat.
Maurice Lacroix je elegantan sat za svako poštovanje, ali ja nažalost ne volim rimske brojeve na ciferu, pa se iz toga razloga nije našao ispred Certine.
Još samo da nabaciš neki dobar automatik, onda njega da umnožiš, i tako redom...
Certina Indiana Jones look,to je to,pobeda
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch".
Woody Allen
Bookmarks sajtovi