Svakog dana u svakom pogledu sve više postajem zavisnik. O satovima. Obzirom da sve više vremena provodim na forumu i inim forumima koji nas polako ali sigurno uvlače u dubine zavisnosti o tim malim, sve savršenijim spravicama za mjerenje vremena a na uštrb vremena koje po defaultu moramo posvetiti supruzi, odlučih da joj kupim sat. E sad ima tu malo i "politike" da je navučem na klizav teren horologije da eventualno zavoli satove i vidi na kojim sam ja mukama. Prvo sam razmišljao, pošto ja imam u planu kad se stvore uslovi za drugi sat da to bude neka Amfibija ili Komandirac, da preko Meranoma naručim ženski sat Amfibiju 051, navijač. Međutim imam strah od navijača, nisam siguran koliko bi trajao, zezanje sa svakodnevnim navijanjem, kvar. Ajde da je kombinacija auto i navijanje pa nekako ali čisto navijač. I odlučih da idem na jednostavniju varijantu. Kupim joj Casio quartz sa datumom u vrijednosti novog Seiko 5. Skoro.Sat ću krišom da ostavim na stolu kad pođemo na posao a "namjerno" ću zakasniti s povratkom kući tako da je poklondočeka na stolu. Sutra joj je rođendan. O utiscima ćemo kasnije. Pozdrav svima.
Bookmarks sajtovi