Pozdrav svima!
Do pre par godina nisam nosio satove, a onda mi je devojka kupila jedan za rodjendan.
Od 18 godine imam Consul sat, dobio sam ga za rodjendan, znam da kosta oko 1.300 CHF, ali nikada ga nisam stavio na ruku.
Ne dopada mi se, ne ide uz mene...razmisljam da ga prodam.
Jos uvek pretrazujem forum i polako se snalazim.
Pisem vam jer sam u dilemi koji sat da kupim.
Skoro sam bio jako blizu odluke da uzmem TAG Heuer Carrera Calibre 6, odustao sam u zadnjem momentu i mislim da nisam pogresio. Cena od cca 2.000$ je previse za mene u ovom momentu.
Sada na sajtu vidim da jedan od clanova prodaje Carreru 5 :
Polovni satovi - Svet Satova
Da se clan ne uvredi i da me neko ne shvati pogresno, zanima me kako da proverim originalnost sata?
Molim vas za savet, da prvo tu dilemu resim a onda cu kontaktirati clana u vezi ostalih informacija i cene.
Ako tu bude postojalo problema, ozbiljno se razmisljam da kupim Tissot, ovaj model :
Buy Tissot T019.430.16.051.01 Heritage Visodate Gents Watch - T0194301605101 Tissot - Precision Time
Mislim da je cena prenapumpana, u Indenticu sam ga gledao gde kosta oko 65.000
Na kraju, nikako ne bih bio zadovoljan kupovinom jer mi u odnosu na Carreru izgleda kao igracka.
Otprilike sam objasnio kakav me sat zanima, kakav stil i model, pa bih zamolio i za neke sugestije po pitanju samog brenda i modela.
Hvala unapred svima, na dobroj volji i vremenu.
Bookmarks sajtovi