Kao sto je i red, zelim da predstavim svoje satove. Za pocetak, krenucu od kraja - radi se o Festini F16285/C koju sam nedavno dobio na poklon. Inace 'ne volim' okrugle satove i metalne narukvice, tj. vise preferiram satove kvadratnog ili blago sfericnog oblika. Valjda je razlog za to sto sam uvek tezio da imam 'malo' drugaciji sat nego ostali, ne znam. Elem, evo malo podataka o Festini:
- mineralno staklo
- kvarcni mehanizam
- crni ciferblat
- celicno kuciste
- narukvica od celika sa leptir kopcom (dobro sam se izrazio )
- analogni displej sa arapskim brojevima
- datum
- unidirekciona korona/bezel sa podeocima od 60 kliktaja i oznakama na po 10 minuta (ovo sam naucio na forumu )
- vodootporan do 10 ATM (tako pise na poklopcu, nisam probao)
- ima i onu tackicu na 60 minuta sto svetli u mraku, da me ubijete zaboravio sam kako se strucno zove a nije da nisam ucio gradivo...
Evo malo i fotki:
Jos jednom zelim da pohvalim forum za kvalitet i preglednost. Inace sam sam forumas na par drugih foruma i sam znam koliko znaci kada se nadju informacije i kada ti drugi clanovi foruma pomognu.
Ono sto mi je zelja u narednom periodu je da nabavim jedan sat koji ce biti pravi porodicni sat, onaj koji cu pokloniti sinu, a on svom sinu itd. ne znam jos koja je to marka, ni kako bih voleo da izgleda ali polako, sazrece to vec vremenom.
Bookmarks sajtovi