Mislim, moze li se 3 sata nazvati kolekcijom?
Elem, za moj skroman budzet, ova 3 sata zadovoljavaju sve moje potrebe i nisam siguran da li cu ikada uspeti da kupim jos koji a da nemam zestok okrsaj sa lepsom polovinom Dva sam ja uspeo da kupim za poslednjih 10 godina a jedan je bio poklon (koji sam doduse sam izabrao)...
Na prvom mestu je tu Citizen Promaster Sky AS4020:
A evo i teme: Citizen Promaster Sky Eco-Drive AS4020-28E . Kada sam pisao ovaj review nisam sanjao da ce tema imati skoro 70.000 pregleda... neverovatno.
Na drugom mestu je poklon iz stare firme, sat koji najredje nosim jer je navikao da se druzi samo sa mojim James Bond odelom i narandzastom kravatom Poljot Basilika:
Vise slika ovde: Ruski sat do 25k - pomoc potrebna hitno
I na trecem mestu je najnovija prinova, vise kompjuter nego li sat, gospodin neunistivi, G-Shock Rangeman 9400:
Rangeman je tu za svaki dan, za biciklu, za vodu, trpi najgora sranja i ne buni se i bukvalno je tu za svaku mogucu i nemogucu situaciju... Poljot nosim samo u specijalnim prilikama, uzivam da ga polako navijem u tim trenucima i da slusam na uvetu kako cakce... a Citizen je prica za sebe, njega sam nosio najvise, skoro svakodnevno... nekada je imao koznu narukvicu sada ima celicnu...to je sat kome se klanjam... ova dva jos nisu zasluzili taj status...a i pitanje da li ce ikada...
Bookmarks sajtovi