Stvarno lepo izgledaju ovi casiovi modeli
Kad je vec otvorena ova tema o satu iz EQS serije rekoh da se pohvalim da sam pre jedno dvadesetak dana konacno pazario jedan Casio Edifice EQS-700DB-1AV sa kojim sam moram priznati za sada i vise nego prezadovoljan.
Ako nekog interesuje nesto vise o ovom satu mislim da je jedan clan foruma watchuseek.com rekao prakticno sve sto bi trebalo i smatram da ja sam niposto ne bih mogao reci nista vise u nekom svom review-u, a prevoditi vec postojeci bi po meni bilo suvisno - sto iz razloga sto velika vecina ljudi zna engleski sto iz razloga sto slika govori vise od reci pa cu samo ovde ostaviti link ka njegovom i vise nego OK review-u!
Zahvalio bih se ljudima sa foruma koji su mi svojim komentarima pomogli da se odlucim za kupovinu Casio sata, narocito clanu VLADAN P.
Poslednja ispravka: Martin Mystere (8.4.2012. u 0:56) Razlog: Stavljen link ka review-u
Martin Mystere
Čestitam na kupovini sata i drago mi je da si zadovoljan.Kako i da ne budeš-lep i kvalitetan sat.
Ako si se za opis izvukao-za slike nećeš moći
Ajde,kad stigneš,postavi koju fotkicu.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Casio modeli iz "Edifice" porodice ne samo da lepo izgledaju, već su veoma pouzdani, a i izdržljivi. Govorim iz iskustva jer posedujem jedan, svašta je preživeo a radi bez greške. Lepo neka te služi. Poz.
Mišić M.
Hvala, definitivno cu staviti neke slike ali ce na to da mora malo da priceka posto mi je fotoaparat jos uvek kod prijatelja koji ga je pozajmio i koji je jos uvek u inostranstvu, pa dok ga ne uzmem (a to je tek posle Djurdjevdana) nema nista od slika. A telefon izbegavam za slikanje jer iako slike nisu lose ipak je fotoaparat namenjen za takve stvari...
Bookmarks sajtovi