Treba veca ruka za ovaj ne stoji mu nikako
kuku, koliki je!!! bas kao vodomer a ista su napali na tu keramiku toliko?! kad bi ga nosio imao bi utisak da nosim keramicku plocicu na ruci!
Da, i cena prava sitnica.....
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Zato je tu zamena Pilot Watch - Steinhart Watches - fine exclusive timepieces
Jao kad se setim neke teme, čini mi se na WUS-u, neki forumaš se žalio kako je kupio IWC Top gun crono i kad ga je skidao sa ruke ispadne mu na pod i tu naprsne keramičko kućište. I sad čovek traži odgovor kako može da "zakrpi" keramiku a da se to ne vidi jer mu se ne daje 5-6000$ za servis, kad se javlja neki drugi lik ispod i kaže: "Želiš da se ta naprslina ne vidi, a servis ti je skup? Kupi onda novi." Znači umro sam od smeha kad sam pročitao odgovor. Inače, prelepi su satovi iz te linije IWC-a.
Mogu samo da im zamerim za ovu veliku krunicu.....Ostalo su razliciti ukusi
next year at this time I'll be a millionaire
Bez obzira što je IWC mislim da je cena ipak bezobrazna....
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Ima tvrdocu ali je krhka
Bookmarks sajtovi