Pozdrav svima,
ovo je naša najnovija video recenzija za sat brenda koji je odnedavno dostupan i na našem tržištu.
Pogledajte i ostavite svoje komentare.
Pozdrav svima,
ovo je naša najnovija video recenzija za sat brenda koji je odnedavno dostupan i na našem tržištu.
Pogledajte i ostavite svoje komentare.
Uživao sam gledajući! Baš sam danas primetio ovaj brend i zapitao se o čemu se radi, pogotovo imajući u vidu cene deklarisane ovde na sajtu. I taman kad sam bio ubeđen da je nekakvo kinesko zamešateljstvo u pitanju, uspeli ste da dokažete da nisam u pravu.
Lep review, i stvarno simpatičan sat!
Uživao sam gledajući recenziju, baš kao i Araphel. Ovaj sat mi deluje kao prijatno iznenađenje na našem tržištu, jer smatram da će lepo popuniti segment tržišta koji obuhvata jeftinije mehaničke satove. tj. u ovom slučaju automatik, a pošto sam pogledao cene, vidim da se može uklopiti u budžet prosečnog domaćeg kupca. Mnogi modeli su jeftiniji od poznatijeg rođaka, čuvene Seikove petice, a na slikama deluju sasvim pristojno. Izuzimajući model koji je Vladan opisao, ne znam kakva je završna obrada, premda sam sklon da imam poverenja u japanske proizvode.
Ne znam da li zvučim previše optimistički, ali mislim da je ovakav sat dobar da edukuje domaćeg potrošača kada su u pitanju satovi, jer ono što je (koliko-toliko) japansko, jeftino, a kvalitetno bi moglo dokazati kupcu da i u eri kvarcnih satova mehanika ima šta da ponudi. Nadam se da će distributer uspeti da pristojno izreklamira ovaj sat, jer smatram da bi pristojnim odnosom cene i kvaliteta mogao da zauzme mesto na domaćem tržištu.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Slažem se. Meni lično je od trenutno dostupnih modela najlepši ovaj BEB051, mada nije loš ni ovaj sa recenzije. Stvarno sam prijatno iznenađen, i podržavam ideju da bi ljudi trebalo da obrate pažnju malo i na mehaničke satove. Ako J Springs u tome pomogne, super!
Bookmarks sajtovi