Prije svega pozdrav svim satoljupcima! Sasvim slučajno sam sam nabasao na ovaj site i moram reći da nudi daleko najviše informacija o satovima na ovim prostorima.
Vidio sam da ovdje ima dosta stručnjaka kada su satovi u pitanju pa bih molio nekoga da me prosvijetli.
Ovako, kupio sam sat Jaguar J655/2. Evo i linka: Jaguar J655 Limited Edition - Jaguar - Satovi - Heta Sat imam svega nekoliko dana pa ne mogu previše reći o njemu, ali djeluje u redu. Informacije o Jaguar satovima na internetu su vrlo siromašne, ali reko pa mora biti netko tko će probiti led što se tiče Jaguar satova i napisati recenziju. Unaprijed se ispričavam ako pitanje bude notorno glupo. Molio bih da mi netko objasni kako će datum u satu znati koji mjesec ima koliko dana? Recimo ovaj mjesec ima 31 dan dok idući ima 30. Hoće li sat biti toliko "pametan" i ovaj mjesec ići do 31-og, a idući mjesec do 30-og i onda prebaciti na prvi. Nije mi jasan taj dio. Što ako i idući mjesec ode sve do 31-og iako idući mjesec ima 30 dana. Ili je možda bolje da ovo pitanje postavim urarici gdje sam kupio sat? Hvala Vam!
Bookmarks sajtovi