Pozdrav. O casio satovima se sve zna i kvalitet i pristupacne cene. Sta je sa ovim satovi od kupujem prodajm koji se prodaju za 40 % manje cenu nego u prodavnicama a tvrde prodavci da su original i da imaju servis tj nekog sajdziju koji uskoci kad zatreba?! Gde se nabavljaju zna li ko?! Nisu eki i kale nisu sense!?
Imao sam prilike za casio ef-527d-1avef i sam da se uverim da to nije original. Kad je sat stigo odma sam primetio da je laksi nego original, za 15ak grama u odnosu na org i ako su org bila skinuta dva linka, drugi problem je pokretni deo unutra u satu koji je stajao krivo i pokrivao je oznake na jednom delu vise na drugo manje.Jastucic u satu je bio drugaciji. Sat je kostao 12000 i prodavac tvrdio da je org u radnji org je bio 18500.
Drugi primer je bio seiko chronograph kvarc klasik oko 20000 u radnji, na kp kosta 13-14000. Kad je stigo odmah sam uocio patinu na jednom pragu i sekundari kao korozija mala ali primetna, mislim da je to kod novog seika nemoguce naci
I jedan i drugi prodavac su bez pogovora pristali da vrate satove i vrate novac...
Bookmarks sajtovi