8Likes
-
7
Post By Lukain
-
1
Post By house
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 12
Pozdrav. Cestitke za diplomu :-) sto se tice poklona, za pocetak sasvim korektni satici. Ima vremena za Tissot I kamo srece nesto jace. Sto se tice cenjenosti, za Fossil si u pravi da nije cenjen. Obicna robna marka koja se bavi stanvovanjem modnih satova. Dok za Casio to ne mozemo reci. Nije sad neki vrhunski casovnicarski brend, ali u svojoj ponudi imaju sve I svasta. To mislim bukvalno. Od izuzetno povoljnih satova koji opet sluze svrsi, do za njihov brend ekstremno skupih satova preko hiljadu evrica. I u sustini znaju da urade posao, kvalitet im je za ponudjenu cenu odlican tako da samo napred.
-
Re: Lepi pozdrav!
Dobro ti nama došao i hvala na pozdravima.
Svakako da je Casio mnogo bolji sat i mnogo cenjenija marka satova od Fosila (modna marka)... Konkretno veoma lepo izgleda ovaj Edifice možda bih ga nadogradio sa kožnim remenom sa crvenim štepom da baš zasija...
U svakom slučaju kao što i sam kažeš laganim upoznavanjem sa svojim i ostalim satovima steći ćeš znanje i afinitete prema ovim malim mašinicama pa ćes već sam izgraditi svoje mišljenje (prednosti mehaničkih nad kvarcnim mehanizmima ).
I na kraju sve čestitke na prinovama i diplomi....
-
Re: Lepi pozdrav!
Lepi satovi. Ja bih dodao pored crnog kaisa sa crvenim stepom za casio i jedan skroz crni za fosil
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi