Bilo bi smesno.
Isto kao i Mercedes 190E(1981) i Mercedes 220CDI(2011).
Ista je prica kao i sa kolima, verovatno da su ranije bila kvalitetnija, ali to je vec mnogo velika filozofija...
Poslednja ispravka: RUS (21.3.2013. u 19:41)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hvala Rus_PA, tako sam i mislio!
Pa dobro, kad se hvatamo kola i poredjenja, 190 serija je najlosiji mercedes, ikada. LM serija nije tako lose kotirana za tadasnje vreme, pripadao je srednjoj klasi, imalo je i ranijih godina 5-ca. Sigurno je da je taj sat u to vreme bio znatno iznad ove danasnje seiko 5 spotr linije...
Da, jedan od losijih slazem se, mada se ne bih bunio da imam 190E cosworth 2.5, ali nebitno, to je samo primer
Poslednja ispravka: RUS (21.3.2013. u 20:29)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Pa ako poredite sa kolima mislim da bi bilo prikladnije nova Toyota Yaris i neka stara Celica u perfektnom stanju... Taj mehanizam 5606 je daleko bolji od 7s36, mada ima jednu malo veću manu, a to je zupčanik za brzo prebacivanje dana i datuma koji je od plastike i jako teško je naći primerak na kojem nije pokvaren ili u lošem stanju, a još teže je naći ispravan za zamenu, tako da na to treba obratiti pažnju... Ako tražiš sat za svaki dan SNZG15 je bolji izbor, a ako popunjavaš kolekciju LM bez razmišljanja...
Evo jedan zanimljiv link o 5606 mehanizmu: http://seikoholics.yuku.com/topic/12#.UUupMhzvvJY
Poslednja ispravka: Don_Krstic (22.3.2013. u 2:59)
Bookmarks sajtovi