Longines je predstavio nekolicinu svojih satova u 3D formatu. Na sledećem LINK-u možete pogledati da je trenutno prikazano 6 modela.
Bez 3D naočara pogledajte kako satovi izgledaju ih raznih uglova.
Pozz!
Longines je predstavio nekolicinu svojih satova u 3D formatu. Na sledećem LINK-u možete pogledati da je trenutno prikazano 6 modela.
Bez 3D naočara pogledajte kako satovi izgledaju ih raznih uglova.
Pozz!
Meni ovo bas i nije jasno, meni izgleda kao obican sat, mozda zato sto nemam 3d naocare.
Sta ti nije jasno.
Nije to 3D, da ce da ti iskoci sat iz monitora, vec mozes da ga pogledas u 3 dimenzije, takoreci iz svih uglova.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ma ja sam mislio da je to neko ludilo, da je sat nesto 3D kad se stavi na ruku, a jesam poludio
Ma oni su to malo prenaduvali u nazivu... Zato izgleda "smešno"...
A,bre,Rus...
Što i ti odma' spuštaš loptu ?
Trebao si malo paliti Darka da na tvom monituru sve ''fercera'',da si oduševljen,da nikada tako nešto nisi video ni doživeo...
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Sto je najgore ja nisam ni pomislio da je to nesto na monitoru, ja mislio da je to neki 3D sat i ubih se gledajuci u onaj cifer da vidim neku razliku u odnosu na obican sat. Bas sam ispao glup, inace nisam tako glup
Sat se rotira i mozes ga pogledati iz svih uglova, 3d naocate ne trebaju tj. nemaju svrhu nije 3d snimak.
Meni se ovo sviđa, baš lepo izgleda kad želite da pregledate neki model detaljno, još može i da se uveliča, a da se ne izgubi na oštrini.
Mišić M.
Bookmarks sajtovi