Pratimo vrednog i kreativnog moderatora.
Sent from my EML-L29 using Tapatalk
Evo da i ja dam doprinos novoj temi sa par morskih fotografija.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Ovo ce biti jedan diver-free post nazalost
Igrom slucaja sam naleteo na Srbija Flexpass, pa smo drug i ja planirali da obidjemo neka mesta koja nismo posetili. Iz Sapca smo, a putovanje planiramo krajem izmedju 27. i 30. avgusta.
Nasa ruta bi izgledala ovako:
Autobus do Valjeva, pa onda Valjevo - Pozega - Cacak - Kraljevo - (mozda Kragujevac) - Nis - Zajecar - Majdanpek - Pozarevac - Smederevo - Beograd - Pancevo - Zrenjanin - Kikinda - Subotica - Sombor - Apatin - (Sombor) - Vrbas - Novi Sad - Stara Pazova - Ruma - Sabac
Naravno, necemo izlaziti iz voza u svim gradovima na ruti, bilo bi predugo putovanje
Vise paznje bi posvetili Nisu, Zajecaru, Kikindi, Subotici i Somboru jer ih nismo do sada posetili
Kada sam krenuo da planiram kojim vozovima bismo putovali primetio sam da nema linija Majdanpek - Pozarevac i Zrenjanin - Novi Becej (sto mi je malo nelogicno jer ima NB - ZR), ali mozemo stopirati ili ici busem
Interesuje me ima li neko od vas kakav savet ili preporuku vezanu za put i mesta koja bi se mogla posetiti, kao i po pitanju kasnjenja vozova na linijama, radova na pruzi i slicno.
U Beogradu imamo prenociste, a u ostalim mestima u kojima budemo nocili (nismo jos odlucili, ali neka od sledecih: Nis, Majdanpek, Pozarevac, Kikinda, Subotica, Sombor) cemo ili ostati budni pa spavati u vozu ili traziti jeftin smestaj, pa bi dobro dosle i preporuke te vrste
Svi ostali saveti i preporuke su dobro dosli!
Kolega,
u Zrenjaninu su Dani Piva od 28.08 do 02.09. taka da slobodne planirajte ne-spavanje
trenutna kolekcija:
Titoni Airmaster Ref. 93963 S-005Doxa Sub 300t Aquamarine Ref. 840.10.241.10
Grand Seiko SBGA211 Snowflake
Zenith El Primero Classic Cars Ref. 03.2046.400/25.C771
Bookmarks sajtovi