Prekrasno izgleda sat i uživo ga sličnog nikad nisam vidio zato dijelim fotografije sa vama da se i sami divite ljepoti ovog nesvakidašnjeg sata!
Prekrasno izgleda sat i uživo ga sličnog nikad nisam vidio zato dijelim fotografije sa vama da se i sami divite ljepoti ovog nesvakidašnjeg sata!
Poslednja ispravka: fotopetar (30.7.2012. u 18:58)
Sat je stvarno jako lep.Vidjao sam po netu,a mogla bi i ovde neka posebna tema o njima.Ne znam da li vec ima. Ovo sam ovako na brzaka izguglao:
12 Single Hand Watches | Unique Watch Guide
Poslednja ispravka: Djordje (30.7.2012. u 19:18)
Stvarno lep model i interesantan način prikaza minuta.
Do sada se nisam susretala sa ovakvim rešenjem. Baš dobra fora!
Jedan kolega s Portala Satova napravio je home made ovakav sat.Nabavio je veliku kazaljku od štoperice i preradio cifer i sat je izgledao super(šteta nemam sad blizu slika njegovog sata).
Još jednom jedna nesvakidašnja izvedba sata,koja je više šminka nego funkcionalna jer ipak treba puno više vremena za dobro odmjerit vrijeme nego na običnom satu.
Baš sam pokušavao da se setim ko ga je donosio na okupljanju
ZAJEDNO SMO SKUPA!
...pa ko bi, nego li macan
Nego, zaboravih malopre reći, meni su izuzetno zanimljivi ti satovi. Ove fotke koje je Pera postavio su odlične, stvarno lep sat. Onaj tolarbov mi se strašno dopao. Navijač, kućište idealnih dimenzija (za mene) , prelep cifer i markeri, samo se ne sećam šta je pod "haubom" , tj. koji mehanizam i koji je brend...
Satovi sa jednom kazaljkom su jako interesantni i izgledaju veoma elegantno po mom mišljenju. U to se lično uverilo nas nekoliko na prošlom okupljanju kada je tolarbo pokazao MeisterSinger No 1:
Ne znam koliko bi bilo praktično očitavati svakodnevno vreme sa ovakvog sata i da li se čovek vremenom navikne na to i izoštri oko, ali znam da sat izgleda prelepo i da bi predstavljao odličan dodatak bilo čijoj kolekciji.
Evo i fotke sa okupljanja:
Bookmarks sajtovi