18771Likes
-
-
Re: Uslikao, ovekovecio...
Givane , ovo je vreme digitalnih aparata , tako da samim fotkanjem tim apartom u senzoru dolazi do obrade, nastavak obrade u se vrsi u programima. Druga stvar , i dok se film koristio , fotgrafi su mnogo koristili obradu, samo ne na kompu , nego labaratorijama, isto su sekli filmove , retusirai, raznim hemikalijama...itd. Sto se tice ove konkretne fotgrafije, da bi pricali o pravoj fotografiji , morala su biti ispostovana pravila koja postoje , koja moraju da se ispostuju. Darko je trebao drugaciji ugao fotkanja da ima da bi izbega npr terase....Sad ti meni reci da ti nije prijatnije za oko da vids samo brod ili tvom oku prija da vidis terasu i brod. A kod ove fotke nije nista ni obrajivano nego samo kropovano...
P.S Moj prvi aprat je d70s , imam ga jos ali slabo fotkam sa njima, sjajan aprat
Poslednja ispravka: Serb (28.5.2013. u 20:35)
-
Sigurno bi bilo bolje da sam izasao napolje ali nisam imao nesto ni vremena, a i da ti pravo kazem nesto imam osjecaj da sam izasao dolje gledali bi me kao nekog ludaka, a ne radim nista neobicno, jer ovdje mozes da vidis samo turiste da setaju i slikavaju.
Nisam nikako mogao da slikam sa moje terase a da se ne vidi ova druga, probao sam vise puta, ako terasu i izbjegnem onda je tu bandera o kojoj Givan prica
-
Ma ok darko , nisu ovo kritike , samo po koji savet, naravno kad imas volje i zelje
-
-
-
-
-
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 18
Tags for this Thread
Vaš status