Dobra slika (ovi mravi gadno grizu ).
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
sada sam bio u rumuniji, ovo je katedrala u gradu Bakau na saveru rumunije
ovo vam je mozda poznato, ovo je centar Temišvara, grad je prelep, u Temišvaru živi oko 6.ooo srba
ovo je Bukurešt, centar je takođe prelep, podseća na Pariz i Moskvu, periferija je kao i ostatak rumunije u katastrofalnom stanju, na prvoj slici je reka Dambovica, a na drugoj čuvena zgrada parlamenta
leto ću provesti u Stokholmu, u vreme godišnjih odmora, pa će biti zanimljivih slika
I ja sam nedavno bio u Rumuniji, tako da potvrđujem sve što je Milan rekao. Uzgred, Milane, jesi li posetio park Herestrau i ono etno-selo u njegovoj blizini (Muzeul Satului)? Veoma lepa mesta koje ne treba propustiti.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
bio sam u Bukureštu samo dva dana, veći deo vremena sam proveo na severu Rumunije, onda sam se u povratku zatekao u Bukureštu, mnogi su mi preporučili etno-selo ali nisam stigao da ga obiđem nažalost, park Herestrau jesam obišao i sviđa mi se
na mene su najjači utisak ostavile potpuno razrušene fabrike, kompletna industrija izgrađena u vreme Čaušeskua je uništena
"Sunčanje"
Bookmarks sajtovi