Sva misljenja o satu su mi dobro dosla jer imam jednu u ocuvanom stanju kod sebe pa bi volio vise biti informisan o mehanizmu, kvaliteti , rezervi , navijanju ,servisiranju ,tacnosti i tako dalje.
Sva misljenja o satu su mi dobro dosla jer imam jednu u ocuvanom stanju kod sebe pa bi volio vise biti informisan o mehanizmu, kvaliteti , rezervi , navijanju ,servisiranju ,tacnosti i tako dalje.
A o kom tačno? Ima poveći broj modela na kojima piše Synchron. Fotografiši sat i mehanizam.
U principu su dobri, ali na pitanje je nemoguće odgovoriti bez dobrih fotografija. Kada kažem dobre, mislim na fotografije visoke rezolucije.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
mehanizam ne mogu nazalost slikati jer nemam alat za otvaranje. na poledzini sata pise :4100441
43123
Dobro dosao na forum.
Mehanizam , bez fotke, ko zna koji je. Rezerva , opet ko zna kada ni mehanizam ne znamo koji je. Racunaj 30-tak sati. Navijanje, ako je navijac preko krunice (okreces krunicu sve dok ide, kada zapne to je to ), ako je automatik preko rotora (nosis par sati i sat tj.opruga je navijena ). 90 % da je rucni navijac. Servis, svakih 3-5 godina. Kvalitet, sasvim solidan. Pretpostavljam da je kuciste pozlaceno. Postedi sat vode i znoja i trajace dugo.
Imao sam takav sat i koliko se sećam unutra je bila mašina SA157. Odličan sat.
Na dnu pise 2750 sto me asocira na to da je mozda ETA 2750 . Moze li neka pomoc oko ovog sata . Unaprijed hvala
Jeste ETA.
bidfun-db Archive: Watch Movements: ETA 2750
Bookmarks sajtovi