Interesuje me vase misljenje o kvaliteti ovog sata i njegovog kalibra 2824-2.Sta mislite o odnosu cijene (oko 380 evra ) u odnosu na kvalitet?
Interesuje me vase misljenje o kvaliteti ovog sata i njegovog kalibra 2824-2.Sta mislite o odnosu cijene (oko 380 evra ) u odnosu na kvalitet?
ETA 2824-2 je robustan i izdržljiv mehanizam koji te može nadživjeti ukoliko se pravilno održava! Evo ti link za temu gdje je opisan ovaj mehanizam:
http://www.svetsatova.com/forum/showthread.php?1164-ETA-2824-2-vs-Miyota-8215-poređenje-mehanizama/page2
Cijena ovog Tissot-a je ok,mada bi moj izbor bio Stowa Antea blackhttp://www.stowa.com/
,ali tu postoji problem naručivanja preko neta i čekanje na sat od minimum 3,5 mjeseca!
Izvini,napravio sam grešku za Stowa Antea Black-trenutno vrijeme isporuke je kraj novembra ove godine,tj. za 6 mjeseci !!!
Verujem da je i mehanizam i kvalitet samog sata na visokom nivou. Jedino sto imam utisak da je za malo starije osobe (npr. > 45 godina), mada je ovo totalno subjektivno.
Ja bih pre savetovao jedan od ova tri sata (iz iste grupacije, stavio sam i crne i bele opcije):
Tissot Visodate 1957 (doduse sa ETA 2836-2 - slican pomenutom 2824)
(fotografije sa sajta Swisstime)
Hamilton Jazzmaster Viewmatic (isto ETA 2824):
(druga fotografija - WUS korisnik MikeyLikesIt)
Certina DS1 (isto ETA 2824):
Dobrodošao!
Mislim da je odnos cena/kvalitet dobar i da dobijaš sasvim korektan i kvalitetan sat za te novce. ETA 2824-2 je prilično robustan i precizan mehanizam ukoliko se dobro reguliše a u Le Locle se nalazi 2824-2 standardne klase, ako se ne varam. Međutim, taj isti mehanizam je donekle "poboljšan" jer ima incabloc anti-šok sistem za razliku od predložene Certine koja ima etachock.
Mogao bih da se složim sa članom vladas... Kada pričamo o svakodnevnom nošenju sata mislim da bi više odgovarao starijoj osobi koja je recimo ušla u četrdesete nego li nekome ko je mlađi... Ali isto tako mislim da predstavlja odličan sat za kancelariju/posao bez obzira na godine osobe koja ga nosi. Uostalom, i sam sam svojevremeno razmišljao da kupim ovaj sat.
Hamilton i Visodate su odlični predlozi, kao i Stowa Antea ukoliko tražiš još neku preporuku s tim da je preporučena cena za Visodate oko 450e dok za Stowa satove kao što je već rečeno postoji period čekanja.
Uzgred, cena od 380e za Le Locle je cena u radnji? Ukoliko jeste, jesi li probao možda da tražiš neki popust?
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Pitao sam za popust normalno,ali na zalost popust ne daju.Postoji jedino opcija na povrat PDV-a sto iznosi oko 55 evra sto bi bilo sasvim OK.
Bookmarks sajtovi