Moji su satovi, volim ih.. dodje čovjeku da nekada se opusti, da nosi nešto što ne mora da pazi.. Tako je i kod kola.. kad imate puno luksuzan automobil, potreban vam je i neki "kršober" da ne razmisljate o felni, ivičnjaku, drugim vozačima na parkinu, lošem vremenu, itd..
Stim u vezi pokrećem ovu temu i volio bih da čujem vaša mišljenja o činjenici da posjedovanjem luksuznog/skupog sata pojavljuje se potreba i za jeftinim koji će vam biti relaksacija (u smislu da ne morate da ga pazite do te mjere kao prvi navedeni).
U mom slučaju je to tako.. Jednostavno mi dođe da se rasteretim, prija mi.. Lagan sat, ne zanima me ništa drugo osim tačnog vremena.. Zamjena baterije na tom satu je skuplja od kompletnog sata
Zanimljivo je da to niko od mene ne očekuje (da imam tako jeftin sat) i uživao sam u procjeni drugih kada sam ih pitao koliko vrijedi. Lupali su od 150 do 300e s obzirom da moji prijatelji znaju koliko volim satove i koliko dajem na iste
Koja su vaša iskustva u ovim kombinacijama skup/jeftin sat ?
Na slici je MTG-G1000D-1A od kojeg nema dalje što se CASIO fabrike i G-Shocka tiče, a drugi je Migeer koji košta 2e sa dostavom iz Kine
Bookmarks sajtovi