28Likes
-
3
Post By milance011
-
3
Post By milance011
-
1
Post By nemanja_pfc
-
8
Post By jedan
-
3
Post By nemanja_pfc
-
9
Post By nemanja_pfc
-
1
Post By VLADAN P
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
-
Re: Citizen Men's JY8035-04E "Navihawk"
Jeste lep sat, ali je stvarno pravo čudo šta su sve ugurali na cifer, kao da gledaš instrument tablu u kokpitu aviona.
U svakom slučaju mislim da definitivno vredi tih para.
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Drugari odlucio sam se za ovaj sat, mislim na JY8035-04E. Trebao bih da ga narucim veceras. Bas sam zagrizao za njega, da li je vredan para? Ako neko ima jos neki model na foru ovoga neka predlozi. Hvala!
-
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Iako mi niko nije odgovorio sa pitanje uzeo sam ga svakako (JY8035-04E, skroz gore prvi sat zbog kog je tema otvorena. Prezadovoljan, nemam sta lose da kazem, osim los rad servisera kojima je narukvica nepoznata i koju mi nisu isekli strucno, ali se to manje vise ne vidi. Sekli su rucno skalpelom cini mi se, kaucuk je u pitanju i jako se tesko seklo, tako da mozete da zamislite oziljke po narukvici od testerisanja.
Sto se tice radio signala, zivim u Beogradu 4. sprat, mislim da je prozor na ugo-zapadu i nemam VELIKIH problema. Od 7 dana u nedelji signal ne uhvati mozda dve noci. Ako ste zainteresovani mogu da podelim slike sa vama. Pozdrav svima!
Napisah da je kaucuk ali nije, vec poliuretan.
Poslednja ispravka: vladas (25.9.2015. u 9:16)
Razlog: uzastopne poruke
-
Ne samo da smo zainteresovani... sta vise, ovdje ljudi ne vjeruju dok ne vide slike.
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
-
Nemanja,šta da ti kažem?
Ponekada tako promakne neko pitanje a niko ne reaguje u momentu a posle se zaboravi.
U svakom slučaju čestitam na izboru sata- možda i najlepši iz te serije
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi