Zamolio bih clanove foruma da podele neka osnovna iskustva samnom u vezi ovog sata i uopste ove serije Citizenovih satova i unapred se izvinjavam ukoliko ova tema postoji jer ja nisam uspeo da je nadjem, odnosno nisam uspeo da nadjem detaljnijiji opis. Neka reprezentativni uzorak bude BL8000-54L i slicni modeli, pa bih zamolio clanove da mi kazu nesto vise o njemu, sobzirom da se ne razumem previse u satove. Iskreno pomenuti proizvodjac mi nije privlacio paznju(verovatno zato sto je japan) sve dok nisam video koliko ga ljudi hvali na forumu i sad imam potrebu da ga imam .
Evo jednog BL8004-53E, brojacnik se lepo vidi
Konkretno me zanima kakav kvarcni mehanizam poseduje sat(kvalitet samog mehanizma pored eco drive funkcije), kakva je svrha postajanja dual-time funkcije na satu(da li ce mi ikada sluziti), kao i sve fukcije sata(prvenstveno me zanimaju ove fukcije ispod 2sata vidim da je to nesto on/off itd), komplikacija na 6sati i njegove funkcije, dalje (nadam se da ne zahtevam puno) da li je podesavanje sata komplikovano ako ga uopste ima.
Sve informacije u vezi ove serije su mi dobro dosle. Uzgred, model sa slike je kupio jedan clan, naravno uz vasu pomoc online kupovinom. Model moze takodje imati i koznu braon narukvicu i ona je ...
Pozdrav.
Bookmarks sajtovi