Nisam ga nasao nigde u Seiko katalozima a kalkulator mi izbacuje ili 2005 ili 2015-to godiste .Pretragom na Google trazi mi da umesto modela OFJO stavim OFYO i onda to nije taj model,jedan jedini OFJO sam nasao na auksiji WortPoint eBayUK ali nema podataka koji mene zanimaju,tipa godiste ,vrednost itd.
To je model SSB173, nekada se prodavao za nešto preko 120 dolara, ali zbog, čini se, obustavljene proizvodnje cena svim Seikovim kvarcnim hronografima na eBayu je skočila na 200-300 dolara.
Našao sam ga na jomashopu za 140 dolara: https://www.jomashop.com/seiko-watch-ssb173.html
Tu imaš sve informacije.
Meni taj sat sa joomasho-a ne izgleda kao sat koi je stavio mmitric70
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
To nije moj sat malo lice ali oblik i dimenzije ne odgovaraju ,moj je malo veci,pogledao sam catalog seiko chronometara sa preko 150 satova sa mehanizmom 7T62 i ovakav kao moj nema.Moj ima i alarm ssb173 nema
Poslednja ispravka: mmitric70 (27.1.2018. u 17:04)
Auuu, greška, potpuno sam prevideo neke elemente da uopšte nisam ni poredio slike. Izvinjavam se, pokušaću da potražim, sad me baš interesuje koji je model u pitanju.
Samu jedan na WortPoint-u eBay UK bez podataka
Jeli moguce da ne zna niko?
Moguće.
Bookmarks sajtovi