Mesec dana merkam pristupacan automatik i nesto sam se priblizio ovom modelu... Hteo sam Orient Mako ili slican ali ovaj mi je lepsi, lepsi cak i od najlepseg ruznog, O ili B Monstera... Ova slika mi je dosta pomogla da se odlucim...
Ali sada kosta 100+ funti, dolara, svega... U ovoj temi je navedena niza cena...
http://www.svetsatova.com/forum/f74/stigao-seiko-snzg13k1-3076.html
E sad plus je sto imam dobru kreditnu liniju za naseg skupljeg i omrazenijeg uvoznika a i kod "onog" jeftinijeg, nije nesto narocito jeftinije...
Moze pomoc, kakve su to varijacije, 13, 15, 17, J1, K1... Mozda nisam ispratio forum dobro, da li je razlika u boji, trzistu, staklu...
U principu mi se bas svidja, sta mi se ne svidja, krunica bez navoja !!! Cini mi se profil idealan da se zakaci, povuce i... Brrr...
Inace sam i u podforumu kupujem, okacio temu "kupujem automatik" pa ako ima ko sta da ponudi...
Hvala na na svakom savetu, ponudi ili preporuci... Inace, ruka mi je bas veeelika, znaci 40+ mm obavezno, celicna narukvica obavezno, imam tri - cetiri sa "stopericom" , znaci obavezno bez... Ako se niko ne javi do Bozica sa nekom boljom ponudom ili savetom, moj je i bozji...
Bookmarks sajtovi