Na jednoj proslavi sam pronasao sat Franck Muller otkacen skroz automatic nakon par koraka i dio remena sa slomljenom iglom. Da li netko zna kakav je to sat i kvalitet ?
Na jednoj proslavi sam pronasao sat Franck Muller otkacen skroz automatic nakon par koraka i dio remena sa slomljenom iglom. Da li netko zna kakav je to sat i kvalitet ?
Ako je original, mislim da si imao super sreću! Toliku, da će te vlasnik ako ga nadješ bogato častiti!
Poslednja ispravka: Mister No (6.12.2011. u 16:23) Razlog: dodatak
Sinn
Seiko
"...i kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare" Štulić
poprilicno je tezak sve na svemu pise franck muller i jedva se cuje da kuca
pa to je moj sat ja ga izgubio..aj casticu te )))
next year at this time I'll be a millionaire
S obzirom da se radi o marki čiji modeli satova koštaju više hiljada (tisuća) dolara(pa i više desetina hiljada),vrlo retko se dešava da se slomi igla.To se redovno dešava mnogobrojnim kopijama pomenute marke.
A,koliko sam shvatio,niko nije zvao policiju i blokirao proslavu.
Ne tvrdim ništa, samo pominjem zakon verovatnoće.
Naravno,proveri sat kod urara.
Poslednja ispravka: VLADAN P (6.12.2011. u 18:50)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
na proslavi je bilo 200 ljudi a sat je po uraru original ostavia sam ga na servisu puklo je staklo i otpala sekundina
Lepo.
Ili ćeš biti bogatiji za jedno veliko '' Hvala'' ili za lepu količinu novca.
Da li ti je poznata cena popravke?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Cisto za tvoju informaciju, ali Franck Muller nema satove ispod 5000€ pa shodno tome ni servis stakla nije ispod par stotine €. Cisto ti to kazem da bi znao da li ulazes novac u original ili u kopiju. A nadam se da si bas imao mnogo srece
Svaka cast, sta god da je sat je
Voleo bih da vidim fotografije tog pronalaska.
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
ajde vodi mene sledeci put na te proslave, meni dosta rolu jednu da nadjem...
Bookmarks sajtovi