Nekoliko slicica interesantnih satova.
Šta mislite o njima?
Nekoliko slicica interesantnih satova.
Šta mislite o njima?
a zasto da ne jeftiniji sve zavisi od ukusa i dali se svidi na prvi pogled i sve zavisi od debljine novcanika
kad god vidis sat ti pozeli zelju
"Nisam dovoljno bogat, da kupujm jeftine stvari".
Kod satova se to odnosi na plagijate, QQ i sl.
200-300€ je neka moja (gornja) granica, za koju se ipak moze kupiti kvalitetan sat.
Jel to samo ja ne vidim sličice interesantnih satova ili...?
Inače, autor teme je mogao da napravi neki uvod u ovu tematiku, iskaže neki svoj stav povodom pitanja koje je postavio a ako traži mišljenje i savet da nam kaže šta je to što ga interesuje i šta bi želeo da zna?!
Takođe je ostalo nedefinisano šta se smatra pod jeftinim satovima, koja je to cenovna kategorija, neki određeni brendovi, dal se odnosi na satove sa svim mehanizmima, samo na automatske ili samo na kvarcne?
Nadam se da će Edvardigno da nam pruži bar neke informacije o tome šta ga interesuje ili koje je njegovo mišljenje po pitanju jeftinijih satova.
@Laslo51
Naravno da DA za jeftinije satove, a ti si sam dao valjane argumente.
Eto, ja imam jedan kvarcni Casio, bio je prilično jeftin a pokazao se kao izdržljiv i robustan sat , pogotovo kada se uzme u obzir da je priroda mog posla malo extremnija.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ni ja ih ne vidim.
Zašto da ne? Ja sam skoro tražio relativno jeftin kvarci sat cene oko 5-6 hilada dinara,ali ga nisam mogao ga naći u meni prihvatljivoj dimenziji 35 mm.Jedino što sam našao je Timex,ali s obzirom da mu je kod nas više nego duplo naduvana cena u odnosu na inostranstvo(6000 din vs 20 USD)
kupih jednostavan Q6Q VG68J305Y za neku siću,a što je najvažnije sa istim i pouzdanim Miyota Super 2035 mehanizmom,kojeg imam u nekim satovima više od 5 godina i tačniji su od ETA automatika.Dakle o čemu pričamo.I taj trend uvećavanja dimenzije satova nije u prilog funkcionalnosti.Čitam na forumu 36,38 mm mali satovi!Za mene je 40 mm cigla na ruci.
Ne bih se slozio da je covek pogresio forum . To sto ne vidi svrhu davanja velikih para za nesto sto moze da kosta neuporedivo manje ne znaci da ne voli satove.
Volim i ja satove ali ni u ludilu ne bih davao 4-5000 evra za sat cak i da ih imam .
Bookmarks sajtovi