Prestižni Nemački časopis Focus objavio je trku za najbolji sat u 2013 god. u različitim kategorijama.
Za koga bi vi glasali?
Diese Uhren stehen zur Wahl: Preise im Gesamtwert von 40 000 Euro zu gewinnen - Uhrenwahl - FOCUS Online - Nachrichten
Prestižni Nemački časopis Focus objavio je trku za najbolji sat u 2013 god. u različitim kategorijama.
Za koga bi vi glasali?
Diese Uhren stehen zur Wahl: Preise im Gesamtwert von 40 000 Euro zu gewinnen - Uhrenwahl - FOCUS Online - Nachrichten
U ovoj klasi do 2500e mrtva trka, Sinn Spezialuhren i Stowa Marine Chrono
do 5k Sinn EZM 10, mada i Tag 1887 mi se svidja
Do 10k JLC Deep Sea Chronograph
Do 25k IWC Flieger Doppelchronograph ili Zenith Pilot Doublematic
preko 25k Breguet La Musicale
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ja glasao juce!
Stowa
Tag
GS GMT
Zenith Pilot
A. Lange...
i A. Lange
Evo kako bih ja glasao, kad bih morao da glasam za po jedan iz svake kategorije.
Sinn Spezialuhren
Seiko
Glashütte Original
Zenith
Glashütte Original
Interesantno je da mi se vise svidjaju jeftinij nego skuplji satovi, barem iz ovog izbora.
Sta opravdava cenu od 95.000 evra za ovaj sat?!
Hersteller: Panerai
Modell: Luminor 1950 Tourbillon GMT Ceramica
Uhrwerk: Panerai P.2005/B, Handaufzug
Gehäuse: Keramik
Armband: Kalbsleder
Preis: 95000 Euro
A: Sinn
B:Omega
C:JlC
D:AP
E:Lange
Moj izbor
A:Longines
B:Omega
C:JLC
D:IWC Flieger
E:JLC Duometre
Mezzano,
Nema opravdane cijene ni za jedan sat,a kada govorimo o ovom Panerai modelu,pa, nije ni pretjerana kako to može biti.
Kućište sata je keramika,turbijon mehanizam 2005 kuca na 28800vph(za turbijon je uobičajena brzina 21600 ili 18000vph) i ima rezervu snage od 6 dana. Nema baš puno mehanizama koji se mogu tim pohvaliti!
Završeno je glasanje na focusu, evo rezultata
Goldene Unruh 2013: Das sind die schönsten Uhren - Uhrenwahl - FOCUS Online - Nachrichten
Poslednja ispravka: zare (25.3.2013. u 12:47)
Bookmarks sajtovi