Da li mi mozete preporuciti neki zanimljiv sat iz serije Seiko 5 ?Jako su mi interesantni vintage satovi ili sa vintage dizajnom ...I ono najvaznije, znate li gde bi se mogao nabaviti takav sat ?hvala
Da li mi mozete preporuciti neki zanimljiv sat iz serije Seiko 5 ?Jako su mi interesantni vintage satovi ili sa vintage dizajnom ...I ono najvaznije, znate li gde bi se mogao nabaviti takav sat ?hvala
Seiko satovi
Biraj
Thanks
S'obzirom da su satovi dosta pristupacni, kakav im je kvalitet izrade ?
Zavrsna obrada, celik koji koriste, staklo ...
Znam ne treba ocekivati vrhunski kvalitet, pa me zanima da li je u skladu sa cenom ili malo bolji.
Zeleo bi da cujem vasa iskustva, nekako mi se cini da su stariji modeli koji se polovni mogu nabaviti malo kvalitetniji ...
Sami satovi su kvalitetno urađeni i svakako vrede više nego što koštaju.
Zamerka bi se,eventualno,mogla uputiti na kvalitet metalnih narukvica.I to treba shvatiti uslovno-ko nije probao bolje,neće imati zamerke.
Za utehu,svi kaiševi (kožni,nato...) im fenomenalno stoje.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Sta mislite da li moze da se promeni staklo za safirno ?
Da li se mozda se neko upustio u tu avanturu ?
Moze se safirno staviti bez problema (imao sam ja nekoliko sa safirom) ali stvarno nema potrebe.
Plexi isto izgleda super + sto se moze polirate ako se malo izgreba. Safir ako se izgreba nemozes polirati..
Evo ti u ovom topicu primjer kako se lahko plexiglas polira: Omikron polirao sa Cape Cod.
Moje mislenje je da su ovi obicni Seiko "5" satovi najboli
(sto se tice kvalitete) satovi koje se mogu kupiti do neki €50.
Par mojih petica ovdje: http://www.svetsatova.com/forum/f74/...tica-3640.html
jasmin,
tvoje petice izgledaju za cistu peticu
Cestitam, stvarno izvanredni satovi.
da... Seiko 5 automatic -tamno plava pozadina . kupljen 1985. godine . Prakticno nov . Nisam ga dugo nosio . Savrseno izgleda i radi .
Volim satove ali je moja ljubav prema njima u obrnutoj proporciji sa ličnim budžetom . To Vam dođe kao ove mlade .... nisu loše -dobre samo skupe za održavanje .
Nego jedan prijedlog . Sat do 300 EUR .
Dosta Swatch-a kao marke
Bookmarks sajtovi