Njemački brend sa kineskim mehanizmom.Prema ovom kak su započeli ne predviđam im svjetlu budućnos ,pokušavaju se smjestiti u prenapučen klasu satova sa nikakvim novim idejama no, vrijeme bu pokazalo
VERTIGO BERLIN - Uhren - Dreh´Dein Ding!
Njemački brend sa kineskim mehanizmom.Prema ovom kak su započeli ne predviđam im svjetlu budućnos ,pokušavaju se smjestiti u prenapučen klasu satova sa nikakvim novim idejama no, vrijeme bu pokazalo
VERTIGO BERLIN - Uhren - Dreh´Dein Ding!
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
Bas me interesuje da li na mehanizmu pise da je kineski ili ima oznake nekog "drugog" proizvodjaca, naravno znamo kojeg.
Vrijeme će pokazati da su bačene pare na osnivanje firme i proizvodnju modela!
Za cijenu koju oni traže,mogu se kupiti mnogo bolji satovi,a i mnogo ljepši!
Meni su nekako smesni! Slazem da ce trajati sezonu ili dve, tako im bar ja predvidjam.
Nije samo pitanje cene i dizajna. Zamisli da neka starja osoba kupi ovaj sat i pomisli da ce da ga nosi dugo, do kraja zivota. Pitanje je da li ce taj mehanizam da radi i 10tak god. Sa druge strane, pravi unitas ce sa redovnim odrzavanjem trajati dovoljno dugo da verovatno jos uvek niko nije otkrio koliko stvarno moze da traje jedan 6497-1 ili 2. Mozda i ima jos neki ziv iz 50tih da ne idem dalje u off ja ovo nebih kupio.
Bookmarks sajtovi