G-Shock, Mudresist, Master of G series, Tough Solar, Twin Sensor ... i bar još 5 "jakih" fraza na satu, pakovanju i promo materijalima. A u stvari, stigao mi je jedan sat koji mi je pre svega lep.
Konačno je stigla jedna od prinova najavljenih u Incoming!!!" thread-u.
Dolazim danas sa posla a u dvorištu kutija. Tek tako, neko je ubacio kutiju sa satom u dvorište, mogao je bilo ko da uđe na kapiju i posluži se. Šta reći.
Srećom prodavac je zapakovao sat tako da mu ništa ne bi bilo ni da je pao sa 5. sprata. Bilo je bar 10cm pahulja od stiropora sa svake spoljne strane kutije. A sat je unutra u limenoj konzervi, u paddingu od sunđera naravno. A još je i G. Još veća sreća je što sam ja stigao do sata pre nego neki radoznali komšija.
Sat je velik, postovaću sutra uporednu sliku sa GD100, jako udoban. Narukvica je za nijansu mekša i udobnija u odnosu na GD100. Šnala je metalna, nije potpisana. Sam sat je za oko milimetar viši na ruci od GD100. Šnala ima samo jednu iglu, tako da je samo jedan red rupa na kaišu. Sat je polovan, ali je telo sata i staklo potpuno bez ijedne peckice, tragova korišćenja ima samo na kaišu, al to je zato što je baš dosta mekan. Inače uzeo sam ga od jednog člana sa WUS foruma, stigao je iz Nemačke, bez dodatnih troškova.
Od senzora ima kompas i termometar. Nijedna od ovih funkcija mi nije nešto bitna, mnogo važnije je što ima stalan prikaz vremena, kad radi štoperica ili countdown timer. Još nisam ni pogledao uputstvo da vidim koje su sve funkcije raspoložive i kako se koriste.
Sat prikazuje još i mesečeve mene, to se radi na osnovu datuma, treba valjda još i podesiti na kojoj set hemisferi.
Ovo je G9300, znači nema atomic sync (koji me ni najmanje ne zanima), atomic ima još i ojačanu narukvicu, kažu ubačena su carbon fiber ojačanja u narukvicu, spolja je ista ova guma. Cena je naravno skoro duplo veća za taj model.
Još slika i utisaka ovih dana...
Bookmarks sajtovi