Evo i ja kupih jedan Parnis u pitanju je model PA6028. Iako nisam ocekivao nista specijalno bio sam veoma iznenadjen satom kada je stigao.Cilj mi je bio kupiti neki seiko scuba diver, ali za te novce se mogao naci samo neki stari, reparirani modeli pa nekako u tom momentu naletim na oglasima na ovaj sat i resim da ga narucim pa sta bude. Evo fabrickih specifikacija:
Brand: Parnis
Movement: Japan Miyota 821A Automatic
Case: Polished stainless steel case with slightly PVD coated
Size: 43mm without crown
Case Thickness: 14mm
Dial: Black dial with white numbers
Bezel: Black bezel with red numbers
Front glass: Sapphire Crystal
Strap: Genuine Strap
Clasp: Deployment Buckle
Water resistance: 10 ATM
Za sad samo mogu reci da je zavrsna obrada perfektna, , jednostavno je sve perfektno uradjeno, kazaljke, cifer, zavrsna obrada kucista i one snale, nemam nikakve zamerke osim na kais koji je previse krut, verujem da ce vremenom omesati, dali je staklo safirno i dali je unutra stvarno Miyota 821a ne znam, takodje ne znam dali je sat vodootporan 10Atm, nadam se da jeste posto cu uskoro na plivanje sa njime . Krunica se srafi, kada se odvrne na prvom stepenu se podesava datum, na drugom vreme, sekundara se ne zaustavlja ni na jednom stepenu, sat se moze navijati i rucno. Kasnije cu probati onaj tutorijal za proveru safirnog stakla, pa cu napisati
Hteo bih da pitam za savet nekoga ko se malo bolje razume, smem li sa ovim u vodu? Nebih da ga zeznem odmah . Evo i slika
Bookmarks sajtovi