Kompletan test sata: Orient Limited Edition Sporty Automatic EM7F002B
Naš član lemi je već dao dobar opis sata, te ću ja postaviti fotke...
lemi - moja kolekcija
Što se mojih komentara tiče, mogu samo dodati da želim promeniti narukvicu. Originalna nije loša, već mi se čini da je pretanka za samu masivnost sata, što mi bode oči. Jednostavno, sat je "pojeo" narukvicu skroz. Mislim da će daleko lepše izgledati na masivnoj ,debeloj kožnoj narukvici.
Što se samog sata tiče, on je baš po mom ukusu. Dobari korišćeni materijali , odlično uklopljeni markeri , logo dobro uklopljen kao i svi elementi na ciferu (slovne oznake i ostalo), lep prozor datuma i dana, koji su pregledni iz svih uglova . Ono što bih voleo, to su za nijansu masivnije kazaljke, drugačiji oblik sekundare i bolja luminacija. Takodje sam primetio, da kada se na bazelu rotirajućem poklopi marker na 12 , tačnost ostalih markera (poklapanje) je prisutno do 15 (3) gde ostatak markera za neki deo milimetra "promašuje" marker na ciferu. Dobro, ja sam sitničar, jer je to jedva uočljivo. Sve drugo je odlično odradjeno i može se reći da je sat izuzetno pregledan i čitljiv.
Evo nešto slika, koje su uslikane ovih dana...
...lepo će stajati na nekom recimo kožnoj jakni (mantilu) =>
...evo i pozadine =>
...može i u disko =>
I na kraju, evo mojih "kosoOkih" na okupu =>
Sve u svemu , ja zadovoljan prinovom ! Iskoristiću priliku da se zahvalim članovima Djordje, Jagos i Crane , jer su oni zaslužni za ovu prinovu !!!!
Veliki pozdrav i ljubi vas vaš backarelli !!!
Bookmarks sajtovi