Čestitke na prinovi!!!
We will stay tuned...
Supur je..super je ...super je
Uhhh , baš je dobar ! Čekamo fotkice i neku reč...
Nemac u pravom smislu te reči! Čestitam
Sinn
Seiko
"...i kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare" Štulić
Steinhartom ne možeš pogrešiti, moj Nav-B 47mm je jedan mojih najomiljenijih satova! Čestitke na prinovi
Malo fotki:
Za sada sam prezadovoljan. Legao je baš kako treba. Mehanizam je odličan, nisam se preterano udubljivao, ali u jednom danu kolko sam ga pratio nisam primetio da ima bilo kakvo odstupanje. Kaiš sam namazao Erdal kremom, očekujem da ublažim/odložim probleme sa propadanjem narukvice i neprijatnim mirisima. A i neće se ovo nositi preko dana po vrućinama, za to imam Seika na metalu, kao i G-Shock.
Inače, prava je milina, bar za mene, da gledam u ovako "popunjen" sat. Cifre je OGROMAN, izgleda i veći nego što jeste, kazaljke idu preko celog cifera. To volim da vidim, a ne da je sat "ugušen" koronom, zato mi ne leže Monsteri, a i malo koji diver mi se sviđa. Na par fotki sam probao da uhvatim boju kazaljki, boja je metalik plava. Odsjaj neba je nameran, to je Flieger u "prirodnom okruženju" .
Iluminacija je tu, al ni blizu kao Seikova.
Osim veličine, prija mi i što je cifer sterilan, tj bez ikakvih oznaka. Da sam kupovao Stowa flieger, birao bih verziju bez oznaka.
Toliko u ovom javljanju, a biće ih još
Eto,ne videh ranije...
Čestitam na vrlo lepom satu.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi