@zare: OK, Gs je bolji od Omega AT 8500 jer ima manja odstupanja i kopca je udobnija, a zavrsna obrada je na istom nivou (ali blago, zaista blago u Seikovu korist).
Od Rolex Explorera ne znam da li je precizniji (vrlo moguce da jeste jer je Rolex ''samo'' COSC, a GS ima GS standard koji je zahtevniji) ali je narukvica Seikova je mnoogo kvalitetnija tako da je to odlucujuca prednost ako su sve ostale karakteristike iste.
IZVOR za Omegu, a za Rolex sam ja izvor jer sam gledao licno. Kako sam napisao i gore negde, narukvica na Rolex-u je ko Casiova
Malo se salim, malo ne, nemam vremena trnutno ali sakupicu materijal i probati da dokazem da je Seiko bolji (ne tvrdim da cu uspeti)
Da, zato Tag ulaze milione u reklamu, a pakuje standard ETA u manje-vise genericka kucistaI na kraju, 80% populacije koja reši da potroši kintu za sat i ne zna koja je razlika izmedju navijača i automatika, tako da je njihov stav za jednog proizvodjača itekako bitan.
Ne, ako neko investira u novu tehnologiju, izmislja nove mehanizme i trudi se da gura industriju napred, taj ne gleda stav prosecnog potrosaca jer onda ne bi ni investirao tolike pare u razvoj. Mnogo je ''udobnije'' i jeftinije opaliti u reklamne ''bubnje i talambase''
Bookmarks sajtovi