Da li možemo da očekujemo nešto ovako u skorijoj budućnosti?
link
Da li možemo da očekujemo nešto ovako u skorijoj budućnosti?
link
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ovakve tehnologije u svom najprostijem obliku trenutno postoje(touchscreen,hologram).Ograničavajući faktor u njihovoj širokoj primeni je implementacija istih tako da budu dostupne svima(za svakodnevne potrebe).Zbog toga ne vidim razlog zašto u skorijoj budućnosti ovako nešto ne bi postojalo.Pretpostavljam da bi ovako nešto moglo da se pojavi prvo u Japanu,a možda čak i u Kini.Obzirom da je Kina trenutno druga ekonomska sila u svetu,potisnuvši Japan na treće mesto.A za široku primenu novih tehnologija ograničavajući faktor je novac.
Ne znam zasto ali ovo me podseca na film: ''Demolition Man" sa Staloneom i Snipesom.To je realna buducnost,ali ni malo svetla,na srecu barem pola veka daleka od nas sa ovih prostora.
Tehnologija preuzima primat, to je neminovnost. Inace, Sangaj ce biti prvi grad u kome ce poceti sa masovnijom primenom ovakvih vecih ekrana i touch tehnologijom.
EXTRA, sve ovo mi se svidja! Koliko kosta i da li isporucuju na adresu
Inace to su oni koji prave Gorilla Glass za mobilne telefone i slicne uredjaje...
Sve mi ovo mnogo lici na iOS...
^
Hehe, iPhone freak
Taj sam,ne razdvajamo se,najbolja spravica na svetu
Idem da otvorim novu temu sad,dobro si me podsetio...
Sledi najnovija verzija Corningove vizije koriscenja razlicitih vrsta stakla u buducnosti...
I unpacked verzija za one koji imaju malo vise vremena i koji zele vise informacija:
Bookmarks sajtovi