3Likes
-
1
Post By Vladan Stevanovic
-
1
Post By Vladan Stevanovic
-
1
Post By gogmajster
-
E-ink čitači knjiga
Jel' koristi neko?
Imao sam BeBook al' ga je voda sredila.
Sada mislim uzeti Kindle 6", dobra cijena(kao prvo),a i reputacija je na nivou.
Volio bih čuti iskustva,ako neko posjeduje takav uređaj(ili nešto slično).
-
Re: E-ink čitači knjiga
Imam Kindle 3 sa tastaturom i prezadovoljan sam! Nisam kupovao one sa e-ink ekranom osetljivim na dodir jer su imali dosta nekih problema u radu, tako da sam se drzao ovog klasicnog modela. Imam ga verovatno oko 2 godine i radi perfektno.
Mislim da ne mozes pogresiti sa Kindle-om, i ako su imali neke probleme verovatno su to ispravili u novim verzijama.
Ovo je model koji koristim:
-
Hvala gazda!
Nego,koja je veličina ekrana i kako učitava pdf?
Čitao sam da Kindle 6" ima problema sa pdf fajlovima u vidu prikaza(mali ekran) i da je poželjno konvertovanje u mobi?
-
Mislim da je 6", ali iskreno samo sam jednom citao PDF i ne izgleda bas najbolje (moras da ga adekvatn ozumiras). Kada god mozes konvertuj ga u njegov format, to je definitino najbolja opcija, osim kada pdf ima dosta netekstualnog sadrzaja (tada je konverzija losa).
-
Potvrđujem ovo za pdf. Imam Kindle 4, onaj najosnovniji, i u biti mi najviše i treba za pdf. I onda ovisi o pdf-u, kako je 'štampan'. Obično je to presitno. E sad- buduci da je meni najvažnije da pročitam to što imam, snađem se tako da promijenim kut gledanja (orientation), pa horizontalno gledajući bude bolje. Konverzijom bude bolje, ali ne isplati se, jer se gubi dosta poravnanje i dobiješ dokument s ogromnim brojem needitiranih stranica.
Za njegov format je milina...pregledno, uzitak čitati i stvarno se gomila knjiga moze naci...doduse beletristike na engleskom. O ostalim su muke i pdf, Ali ima smisla...moraju i oni zaraditi.
-
Kindle je usko specijalizovana sprava. Nije za surf, nije za PDF, samo za ebook.
Ali to što radi, radi neprevaziđeno. Nema bolje opcije za čitanje knjiga, sem papira naravno.
-
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi