Eto i mene ponovo na forumu. Pošto sam u poslednjih dvadesetak dana dobio dosta poruka preko foruma, emaila, Facebooka, mobilnog telefona, goluba pismonoše i ostalog uz pitanja gde sam, što me nema, da li su me kidnapovali marsovci i tome slično, odmah ću odgovoriti preko foruma.
U poslednjh mesec dana imao sam previše poslovnih i porodičnih obaveza, kratko službeno putovanje i tome slično. Pošto znate gde radim, aprilski ispitni rok i neki kolokvijumi sa prosečno 150 kandidata uzimaju svoj danak u vremenu, pa nisam stigao da posećujem forum. Kao šlag na torti, nekoliko dana nisam imao internet usled nekih tehničkih problema, pa me je i to sprečilo da učestvujem.
S druge strane, osećam se izuzetno počastvovano što je u poslednje vreme petnaestak ljudi pisalo i pitalo gde sam i što me nema. Sve ove poruke govore o tome koliko su drugarstva stečena na ovom forumu snažna i koliko je naša povezanost jednim lepim hobijem prerasla u bliže prijateljstvo.
Iako i dalje imam izuzetno mnogo poslovnih obaveza, potrudiću se da na forum dolazim češće. Ukoliko ne stignem da odgovorim na neke poruke ili pitanja unapred se izvinjavam. Ovom prilikom želim svima koji su mi pisali ili su me zvali uputim jedno veliko H V A L A.
Šta da vam kažem, drugari, najboji ste!
Bookmarks sajtovi