A jes vala Djordje pravo si reka,čuš,uh,dje me nadje sa ovijem kupanjem crni Jovane,mi se vodje osušismo Bogu mi,pozz!I LOVE HN!!!mlogo
A jes vala Djordje pravo si reka,čuš,uh,dje me nadje sa ovijem kupanjem crni Jovane,mi se vodje osušismo Bogu mi,pozz!I LOVE HN!!!mlogo
I danas nindža:
Ne znam koji mi je đavo, ali ga praktično ne skidam s ruke otkako sam ga kupio. Ostali primerci iz kolekcije se ovih dana osećaju zapostavljeno
Inače, ovih dana sam baš u japanskom fazonu, tj. radim kao Japanac. K'o za baksuz, radim i sutra, ali srećom kratko. Osim toga, danas sam za ručak imao pirinač
Banzaiiii!
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Nešo super ti je J.SPRINGS,ekstra vr!A sutra za ručak suši a pre toga po jedan sakevel pozz!
Napred, Neso, ne posustaj!
Ako nabavis jos kojeg ninju pretvorices se u:
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
nindza ti je fenomenalan, ali moras da postignes balans izmedju istoka i zapada:
nosis nindzu i klopas prase.
nemoj da te brine sto si se zalepio za jedan sat, ja od letos skoro da nisam skinuo
sa ruke swatch, i jos uvek mi ne fali nista.
Time to go
"the time is always right to do what is right "
gle stvarno se smeje
Bookmarks sajtovi