Cim na Casio satu ne pise LIGHT onda sigurno i nema ,oni to inace istaknu ogromnim slovima
Cim na Casio satu ne pise LIGHT onda sigurno i nema ,oni to inace istaknu ogromnim slovima
Cestitke i od mene i da te lepo sluzi. Iskreno ovo je za mene iznenadjenje da nema svetlo? Pogledaj ti detaljno upustvo, ne mogu da verujem da nisu mogli da stave led pozadinsko osvetljenje, ono trosi minimalno bateriju.
Hvala svima na cestitkama prijatelji forumasi-ljubitelji satova,svi ste VR!Probao sam tolarbo sinoc ispod lampe da nadjem opciju lght kada nema poseban taster za to ali...nemaverovatno kao sto Rus kaze zbog ustede i ne trosenja baterije,da li je to propust,ne verujem,verovatno je CASIO znao sta radi,iskreno i nije mi bas toliko potrebno potrebno,inace sam pretpostavio da nema pre kupovine ali nisam bio siguran,onda mi je momak sa sense shop-a ljubazno rekao da je sat ekstra,sto i jeste,ali da nema svetlo i ako je to meni problem da ne uzimam,medjutim je CASIO VOLIMposebno digitalce,i to mi nije bila prepreka da ga kupim,eno jutros sam ga ostavio tik uz prozor da se puni a nosim danas MTP-1290D,VEL POZZ SVIMA!!!!
Odlican sky Cifer je fenomenalan
Serb mi uze reč iz usta. Ovaj je stvarno odličan
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Hvala. Još je lepši uživo, nego na brojčaniku je par veoma sitnih mrvica ( takvog sam ga kupio ), verovatno kada je sat servisiran ili staklo menjano pa slikam iz ugla gde to ne bode oči. Rešiću to kada ga budem nosio na servis. Uživo se gotovo i ne primeti jedino u makro modu. U svakom slučaju, suva elegancija. Uskoro će mu 40 leta.
Ovaj sat je još pre skoro petnaest minuta zakačen, a ima tek tri lajka!!! Sramota
Bre, kakva satina! Seiko Legenda! ))
Aaauuu nwolfe odmah u pleksus . Lep je sat nije što je moj nego je stvarno elegantan i masivan za ono vreme. Nije toliko masivan ( 38mm ) koliko dizajn kućišta doprinosi takvom izgledu. Sročio sam i tekst o njemu pa ako ti se sat sviđa baci oko Seiko 7006-8110 . Cela ta serija ima lepe modele.
Bookmarks sajtovi