Naišao sam na ova dva Lego sata, više zanimljiva nego upotrebljiva, ali red je da podelim sa forumašima. Stavljam snimke u dva posta pošto je dozvoljen samo jedan snimak po poruci.
Naišao sam na ova dva Lego sata, više zanimljiva nego upotrebljiva, ali red je da podelim sa forumašima. Stavljam snimke u dva posta pošto je dozvoljen samo jedan snimak po poruci.
Još jedna zanimljiva ideja
Super satovi posebno onaj "Twister" iz drugog posta. Potrebno je odlično poznavanje mehanike i sposobnost improvizacije za tako nešto. Samo mi nije jasno gde nalaze sklopove za mehanizam. U mojim lego kockama toga nije bilo .
Delovi za ovakve Lego kreacije su uglavnom iz Technic, Mindstorms i Power functions serija proizvoda... Inače na internetu se mogu pronaći stvarno mnoge Lego kreacije koje su zaista impresivne i za koje je potrebno mnogo truda i znanja, baš poput ovih satova.
Sjajno ! Oduševio sam se ! "digitronac" iz drugog posta me fascinirao...
Victorinox - real steel with mechanical soul
I meni se dopada drugi sat. Inace pre nekoliko godina je decko iz Zemuna na jednoj izlozbi kreacija od Lego kockica napravio maketu sata iz Praga, neke delove i mehanizam je uradio drugacije ali znam da se to okretalo i radilo. Neverovatno sta sve ljudi mogu da naprave. Evo jednog interesantnog linka, nisu satovi ali ima zanimljivih ideja: JP Brown's Serious LEGO
Bookmarks sajtovi