zenith defy
SKZ325K
ponuda za jedan odlican opis slican Simin ili nekog pak isto renomiranog opisivaca...sat na iznajmljivanje jedan sat...naknada ))
greota bre ljudi da mi cuce satovi a da se nista ne napise osim da se slika
S postovanjem
zenith defy
SKZ325K
ponuda za jedan odlican opis slican Simin ili nekog pak isto renomiranog opisivaca...sat na iznajmljivanje jedan sat...naknada ))
greota bre ljudi da mi cuce satovi a da se nista ne napise osim da se slika
S postovanjem
next year at this time I'll be a millionaire
glas za Simu
bogami, milance, slabo ti cenis taj ghostwriting...
znas li ti kakav je to mentalni, emotivni i dusevni napor?!
samo jedan dan? aj da si rek'o tri...
jole777 kaže:
eh...znao sam da to ne pruza zadovoljstvo cim kazes dusevni napor...
eh a kad dodjes kod mene za kredit ja prosto uzivam da ti pomognem i da uradim pravu stvar da uzmes... ))
ma ne, ja to govorim o onom naporu koji je jedini put do katarze...!
nego, kad si vec pomenuo taj kredit, razmislicu o tome... najvise jer je i tebi zadovoljstvo!
jole777 kaže:
pa to ti je uzajamno....dok ti ja obradjujem....kredit ti meni obradjujes opise..
e, zmaju, ko ce s tobom na kraj izaci... ae, dogovoricemo se nesto vec...
edit: ma, ja sad tek vidim da si napisao u prvom postu jedan sat, a ja procitao jedan dan... pa, to je jos gore nego sto sam mislio...
pazi, ako hoces s fotkama, moras da mi ostavis bar na 2 dana, i da smislis kako ces za kredit da mi izdejstvujes grejs period od 20 godina!
Poslednja ispravka: sima hrabri (20.5.2011. u 10:54)
jole777 kaže:
^ haha, da, videh i ja, a mislim da si dobro predvideo kako i gde ce taj njegov ruski sat provesti sat vremena...
jole777 kaže:
Verovatno je i klonirao Valerija Zajceva i namestio ga na puskomet od vrata sefa
Bookmarks sajtovi