dali netko sa ovoga foruma dolazi u split vec kad je tu da se upoznamo mogu ostavit kontakt broj pa ako nekog interesira uz kavu i lipim pricama o satovima ubit po ure
dali netko sa ovoga foruma dolazi u split vec kad je tu da se upoznamo mogu ostavit kontakt broj pa ako nekog interesira uz kavu i lipim pricama o satovima ubit po ure
Ja sam letos bio nesto severnije (oko Rijeke) i zamalo propustio da se sretnem sa Joletom777. Ako budem isao put Splita, svakako se javljam!
No time to lose
Ko god da dođe, spremi neko dobro dalmatinsko vino
Naravno, ako tebe kojim slučajem put nanese u Beograd, obavezno se javi. Posluženje po želji gosta.
naravno javi se mogu ti poslat mob u pp
ja sam trebao da idem kod Toma73 mislim da ga mozda znate sa portala ali...ivoleo bi da idem ali ne bi voleo da se nelagodno osecam a mislim da bi se to desilo...
kum je imao neke gluposti a moj temperamnt ne znam... a tako bi voleo da probam i prisutu i dalamtinsko vino i da na kraju krajeva letujem kod Vas kao sto sam i letovao uhhh
next year at this time I'll be a millionaire
stvarno mi je zao sto mislis da bi se osjecao nelagodno, gdje god dodjes dobro dosao si prolaze vremena provokacija i gluposti samo nam dodji , ak si u zgb obavezno se javi i makni predrasude uvijek ima budala ali i vi i mi smo ipak norrmalni ljudi, veliki pozdrav
Ovog leta bi trebao sa prijateljima do Korcule, nadam se da ce mo se videti!
Drugovi i drugarice svi ste dobro dosli kod nas, ne znam kako ljudi gledaju na to al kod mene nema nekakvih predrasuda.
Ako si covjek onda si covjek...
Ja cu dolaziti do Pule nadam se u februaru, i potrudio bi da svratim do Rijeke i vidim se sa Jole777-om, napokon! A ukoliko bilo ko dolazi od vas u BG samo neka se javi, pa cemo napraviti neko druzenje i okupiti se u vecem broju.
Bookmarks sajtovi