Pozdrav društvo, evo i ja da predstavim svoj prvi 24h sat! Oduševljen sam njime jer sam odavno tražio takav ali da ima 12 na gornjoj poziciji a ne uobičajenih 24 kakvi su kod većine military i pilotskih verzija. Dugo sam guglao kako bih našao po pristupačnoj ceni neki od satova sa sajta 24 hour watch watches dial dials wristwatches wristwatch 24-hour watch a eto ispostavilo se da sam kupio sat koji fime naručuju od Please wait..... i štampaju svoj logo na ciferu! Ipak, kao što kaže gazda Ivo (ivourar1), imaju kvailtetne mehanizme (Myota ili nemački PUW) i sasvim su lepog dizajna. Evo i slika da ne dužim.
Nego i jedno pitanje. Na bezelu, koji se normalno okreće, i koji je idealan za određivanje vremena u drugoj časovnoj zoni, na zoni -2, posle Azora (koji je -1) stoji oznaka Rio. Sam Rio de Žaneiro je inače zona -3 i on ima svoj natpis "R.Janeiro". Ali nije mi jasno šta označava "Rio" oznaka na poziciji zone -2? Trebao bi da bude neki referenti grad ili oznaka jer tu je okean. Ima li neko odgovor na ovo pitanje, ili možda negde grešim?
Bookmarks sajtovi