Dakle, radi se o ovom satu. Simpatican je, mada za brend nisam cuo. Da li vredi tih ~100 evra? Ako ne, dajte neki predlog na tu temu (dakle, za oko 100e, beo, moze i bez ovoga unutra, stoperice ili cega vec). Hvala unapred
Dakle, radi se o ovom satu. Simpatican je, mada za brend nisam cuo. Da li vredi tih ~100 evra? Ako ne, dajte neki predlog na tu temu (dakle, za oko 100e, beo, moze i bez ovoga unutra, stoperice ili cega vec). Hvala unapred
Mozda nesto ovako,
Seiko SNK809K1
Proveren sat, proveren mehanizam
Lotus je OK. Deo je Festina grupe. Uglavnom Miyota mehanizmi. Ako ti se svidja - kupuj!
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Evo INFO teksta o Lotus brendu. Pripadaju Festina grupaciji.
Brend je sasvim OK. O ovom brendu smo pisali na portalu, možeš ga pročitati i saznati nešto više o njemu.
Pozdrav!
Meni je ovaj model sasvim OK.
Moje mišljenje- Jako je dopadljiv, elegantan. Ima jako tanku koronu koja mu daje utisak šireg brojčanika nego što jeste (a tačan promer je 42 mm). "Neobičan" prikaz dana i datuma ga čini još zanimljivijim.
Pripadaju Festina grupi, tako da, verujem da tu nema greške. Brend koji se od skora distribuira kod nas (od ove godine). Tako da možda nema previše informacija o njemu na domaćem tržištu, ali kao što već rekoh, verujem da nećeš pogrešiti ako ga kupiš.
Ne uklapa se nikako u kriterijume. Imam slican vec.
Lotus je OK. Deo je Festina grupe. Uglavnom Miyota mehanizmi. Ako ti se svidja - kupuj
Miyota je dobra ili ne? Nisam upucen u mehanizme uopste, zato pitam.
Da, to je jedino sto sam procitao, mada nisam imao Festinu nikad, ne znam kakvi su satoviEvo INFO teksta o Lotus brendu. Pripadaju Festina grupaciji.
Brend je sasvim OK. O ovom brendu smo pisali na portalu, možeš ga pročitati i saznati nešto više o njemu.
Taman je velicina, ni previse mali ni previse veliki, a danima me je kupioMoje mišljenje- Jako je dopadljiv, elegantan. Ima jako tanku koronu koja mu daje utisak šireg brojčanika nego što jeste (a tačan promer je 42 mm). "Neobičan" prikaz dana i datuma ga čini još zanimljivijim.
Hvala svima
Da! Mijota je dobra. Ide (razliciti modeli, doduse) u Casio, Festinu, Lotus...ma u skoro sve sto mozes da zamislis. Pripadaju Citizenu. Nema greske...
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Pozz D,zelim da kazem da je lep ali ja vise volim kada je datum u prozorcicu bilo gde na ciferu jer je po meni mnogo čitljivije i uočljivije,jer ja kad bi trebao da vidim koji je datum na ovom satu,pa dok izbrojim podeoke ihaj prodje dana vidjao sam i uzivo takve satove i eto samo zbog takvog prikaza datuma ja ga ne bih pazario,inace sat je super kao i marka i nemoj ti mene da slusas,ako ti se svidja kupuj i u zdravlje da nosis,vel pozz svima!
Bookmarks sajtovi