Pozdrav svima. Kakvo je vase misljenje o Roamer satovima i kakav im je kvalitet u poredjenju sa Candinom i Wengerom ?
U pitanju je konkretno ovaj sat: ROAMER power 8 chronograph original - Limundo.com
Pozdrav svima. Kakvo je vase misljenje o Roamer satovima i kakav im je kvalitet u poredjenju sa Candinom i Wengerom ?
U pitanju je konkretno ovaj sat: ROAMER power 8 chronograph original - Limundo.com
mislim da su po kvalitetu vrlo slični,sobzirom da koriste i slične mehanizme i da su im cene tu negde.e sad ima razlike i između modela iste firme.
candino je ok ,roamer isto nećeš pogrešiti ako uzmeš.samo bolje da uzmeš preko ovlašćenog uvoznika-bomar ,nego preko limunda
Složio bih se sa neletom, ali samo nešto da dodam...
Meni su ti Roamer modeli malo skupi... ne znam, da li imaš potrebu za digitalno-analognim satom, ali bih uzeo u razmatranje i Certinu, pored meni omiljenog Wenger-a i dobrog Candina. Candino ,medju švajcarcima, ima možda i najbolji odnos kvalitet-cena. Nema puno sličnih modela tom Roameru koji si ti odabrao, te je malo teže naći direktnu konkurenciju tom modelu medju Wenger i Candino (kao i Certina) satovima...
Hvala nele i backarelli. Uglavnom delim vase misljenje, i jeste tu pitanje nijanse. Mozda je Roamer tu najzvucnije ime ali su po kvalitetu priblizni. A koliko vidim i ovi Lotus satovi su tu negde u rangu sa njima, a cena im je bas ok. ...
uuhhh ala ovde ljudi slabo odgovaraju i komentarisu ...
Zeni sam kupio pre 7 god Roamer Stingray sa pozlatom sa kvarcnim mehanizmom.Evo do dan danas radi ekstra.Ne skida ga sa ruke ,a i ne sme,pozlata se nije skinula ni malo.Par puta je menjana baterija,dihtuje ,ne pusta vodu na plivanju,znaci sve pohvale.Jedino sto je cena bila oko 180 e.
Bookmarks sajtovi