Kao prvo i najvažnije, da pozdravim sve članove!
Slučajno nabasah na ovaj sajt, i to baš kad mi je potrebno!
Drugar radi u USA, dolazi u "rodni kraj" za mjesec dana, pa će mi donijeti neki satić, koji odaberem...i sad sam ja u potrazi za performance/price pobjednikom.
Na stranici http://www.chronoshark.com/ svaki dan postave "deal a day", sa čini mi se za oko trećinu nižim cijenama nego na Amazonu.
Nekad je u ponudi Swiss Legend, nekad Movado, Skagen, Seiko..
Postavljeni linkovi su "istekli", ali daju uvid u cijene i modele u ponudi...
Kakav je to uopšte proizvođač Swiss Legend i koliko je to dobra kupovina?
ChronoShark - Swiss Legend 50041-55 Eograph Collection Swiss ETA Chronograph Red Dial 100M Mens Watch
ChronoShark - Swiss Legend 70018-01-BB Windmill Collection Swiss ETA Chronograph Black IP Leather Strap 100M Mens Watch
ChronoShark - Swiss Legend 80040-02S-BB Sprint Racer Collection Swiss ETA Chronograph Tachymeter Rubber Strap 100M Mens Watch
ChronoShark - Swiss Legend 10057-22S Endurance Collection Swiss ETA Chronograph Stainless Steel 100M Mens Watch
ChronoShark - Swiss Legend T8010-11 Solid Tungsten Swiss ETA Chronograph Sapphire Crystal Black Dial 100M Mens Watch
ChronoShark - Swiss Legend 50041-11 Eograph Collection Swiss ETA Chronograph Movement Black Dial 100M Mens Watch
ChronoShark - Swiss Legend 10057-77-BB Endurance Collection Swiss ETA Chronograph Movement Black IP Aluminum Bezel 100M Mens Watch
ChronoShark - Swiss Legend 20067-BB-01 Commander Collection Swiss ETA Chronograph Black IP Rubber Strap 100M Mens Watch
ChronoShark - Swiss Legend 20065S Commander Swiss ETA Chronograph Black IP Stainless Rubber Strap 200M Mens Watch
ChronoShark - Swiss Legend 80040-BB-01 Sprint Racer Collection Swiss ETA Chronograph Movement Black IP Rubber Strap 100M Mens Watch
ChronoShark - Swiss Legend 20065-02B Commander Swiss ETA Chronograph Stainless Steel Rubber Strap 200M Mens Watch
Bookmarks sajtovi