Karakteristike sata:
Rec je o Casio iz Pro Trek kolekcije, model PRG550B-5, koji ce biti dostupan novembra 2012, po ceni od oko 350$.
Sat je kao i svi iz Pro Trek serije namenjen sportskim aktivnostima, i poseduje 3 senzora altimeter/barometer, termometar, i kompas. Kombinacija analognog i digitalnog displeja, gde se kazaljka sekundare ponaša kao igla za kompas.
Casio je i ovog puta upotrebio svoju Tough Solar Power technology. Duzina trajanja baterije, bez izlganja suncu je 6 meseci, takodje poseduje power save funkciju, koja omogucava uštedu baterije.
E, meni je najupačatljiviji kaiš... He, he...
Meni se tu sve dopada(posebno kaiš).
Pitanje je ,samo,koliko taj kaiš traje pri svakodnevnoj eksploataciji?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Meni deluje da je to kombinacija najlon/guma tako da bi trebalo da je prilicno izdrzljiv. Jedino sto nece bas da mirise nakon nekog vremena.
Meni izgleda kao da je kaiš tekstilni...
Kaiš je kombinacija veštačke kože i (verovatni impregniranog) platna.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Nisam fan ana-digi satova, ali ovaj deluje citljivo. He,he.. Real tree camo pattern... Me likey... (neka mi neko lupi samarcinu ako ponovo budem pisao ovim srpsko-engleskim).
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
imam pitanje jel to made in japan ili malezija ??? Imam lika u Maleziji ...
Dobar Casio! " Posao mi se gasio, onda sam kupio sat Casio pa ssm se tako spasio ".... Jedan stari slogan iz stare reklame za kase Casio.... Stariji clanovi bi trebalo da se secaju toga
Bookmarks sajtovi